2012. augusztus 26., vasárnap

Random hülyeség estére

Mindenkire nyomasztóan hat az iskolakezdés közeledte. Mi mást is tehetne ilyenkor az ember, mint a YouTube tengerében elmerülve, böngészéssel elterelni a figyelmet a gondokról?  A sok macskás, csúnya balesetes és hülye röhögéses videó után nemrégiben a húgom valami olyasmire lelt, amit a mai napig nem sikerült teljesen feldolgoznom. Tulajdonképpen sírva röhögtem, mikor már rádöbbentem, hogy mit is látok.
Ez a valami egy Magnet paródia volt. Méghozzá olyan, amilyet még sosem láttam... És amitől az az érzésem támadt, hogy most azonnal találkozni akarok azokkal az idióta állatokkal, akik ezt készítették.
Tisztázásképpen: A Magnet egy Vocaloid dal, amelyet egy alkalommal két rettentően öm... "különleges", japán énekesfiúcska, Pico és Sekihan adott elő. A dal érdekessége, hogy az amúgy mélyen zengő hanggal rendelkező fiúk időnként női hangnembe kapcsolnak. Érthető, hogy sok paródia született ebből az előadásból. Itt a felvétel, hogy jobban érthető legyen a dolog:


Most pedig jöjjön a bejegyzés tárgya! (Érdemes a beszélgetéseket is elolvasni és értelmezni, mert azok már magukban röhejesek. A videón található angol felirat.)
 

2 megjegyzés: